Streaming

Streamingløsninger til koncerter, talkshows og popup events.

Foto af David Robertson

2020 har for mig budt på en stor stigning i streamingopgaver, specielt koncerter der nu skulle laves til onlineevents. Vores base for streaming er i Kolding men setuppet er mobilt.

I samarbejde med foreningen Jazz i Trekanten købte vi et setup til streaming og har siden maj sendt regelmæssige koncerter på youtube og facebook.

Det er senere blevet udbygget med samarbejder med bl.a. Godset, JazzDanmark, DMA Roots, ImproCamp og StudiebyKolding.

Foto af David Robertson

Mine opgaver har bestået af at producere de forskellige streams, art direction, idéudvikling samt grafisk arbejde. Jeg har arbejdet sammen med et rigtig godt hold af lydteknikere og kameramænd som jeg også ofte bruger til andre opgaver.

Til venstre kan du se en kort stream vi lavede med de dygtige musikere i Tigeroak. Streamen blev produceret for Slicetown.dk og blev optaget på Kolding Egnsteater.

En af de opgaver der virkelig har skilt sig ud har været vores produktion af Krydsfelt 3.0 i Nicolai Kirken i Kolding. Et setup med 4 kameraer, to trompeter, et kæmpe orgel og en genklang på næsten 10 sekunder gav både vores lydmand udfordringer men også et unikt slutprodukt vi ikke kunne have opnået andre steder.

Kontur Studiebymagasin